top of page

O nama

Bubamara je zabavni centar na adresama Hribarov prilaz 5, u naselju Dugave, te Maksimriska cesta 104, Maksimir.

Dragi roditelji,

iskoristite priliku i pronađite vrijeme za sebe, a nama sa sigurnošću prepustite brigu o Vašim bubamarcima.

Naša igraonica/rođendaonica raspolaže brojnim sadržajima te smo sigurni da će Vaša bubamara/bubamarac pronaći nešto za sebe i uživati u našoj ponudi.

Tko smo mi?

Rođendaonica Bubamara je mjesto gdje vaša djeca kroz igru i zabavu edukativno provode vrijeme, gdje se održavaju rođendani s posebnim naglaskom na predstave. To je mjesto gdje dječji smijeh ne prestaje...

Naša je misija svakom posjetitelju pružiti doživljaj koji će ostati u trajnom i neizbrisivom sjećanju te na izvrsnosti inzistiramo. Posebno smo ponosni na bogatu animaciju te naše profesionalne lutkarske predstave. Takozvani topli rođendani bez sprava i napuhanaca, bogati animacijom, igrama, disco, karaokama, predstavama ...

Rođendaonica Bubamara je prostor u kojem će vaše dijete stvoriti nezaboravne uspomene.

Naša vizija je bila napraviti prostor drugačijim vizualno i ponudom od ostalih prostora za proslave rođendana.

Zato smo odlučili paziti na svaki detalj kako bi stvorili prostor u koji se vaše dijete želi vratiti.

Samo uređenje prostora smo prepustili uspješnoj dizajnerici interijera

Ivana Bogović

-Interior Design by Ivana Bogović.Cijelu priču upotpunili smo ručno oslikanim zidovima.Stvaranje tih čarobnih slika smo prepustili umjetnici

Anita Husnjak

-Tvoja 4 zida.

Tako je kaširanjem nastao svaki unikatni komad namještaja/kulisa i stvorio našu bajku.

Osim zabave i edukativne igre naša odluka je bila da s vašom djecom rade samo stručne osobe. Voditeljica rođendaonice je medicinska sestra s više od 20 godina staža u struci, te se u slobodno vrijeme bavi slikarstvom, kreativnim radom te osmišljavanjem lutkarskih predstava. Koja pažljivo izabire animatore za rad. Zato su naši animatori stručno obrazovni (učiteljski fakultet) s bogatim iskustvom u radu s djecom.

Brigu o predstavama i programu za vaše mališane vodi naš voditelj iza koga je 25 godina rada u kazalištu, a autorske tekstove za njih piše dramaturginja Dina Vukelić.

Zato ćete nerijetko na našim predstavama čuti glasove poznatih lica kazališne i glumačke scene.

To su: Vedran Mlikota, Nikša Butijer, Vilim Matula, Borko Perić, Branka Trlin ,Hrvoje Kečkeš, Nikša Butijer ,Josip Brakus, Matija Šakoronja i Luka Petrušić.

Također s puno pažnje se birao asortiman didaktičkih igračaka i rekvizita tako da je sva pažnja usmjerena u razvoj djeteta.

Kod nas se velika pažnja pridodaje djeci s posebnim potrebama, alergijama i sl. Svakom djetetu pristupamo individualno od brige da može pratiti naše programe, do pravilne i prilagođene prehrane.

Rođendaonica:

Kod nas proslavite rođendane za pamćenje. Naši rođendani su tematski, s maskotama i kostimima- kako vi odaberete. U raznorazne pakete rođendana ulaze maskote, kostimi, torte, personalizirani pokloni, predstave te mnoštvo bogatih dodatnih ponuda.

Također proslave i predstave mogu biti organizirane na vašoj adresi ili prostoru koji vi odaberete.

Ako želite doma svojoj djeci organizirati kostimirano iznenađenje mi ćemo vam iznajmiti naše kostime s ili bez animatora.

Studijsko fotografiranje:

U ovo blagdansko doba organizirali smo fotografiranje vas i vaših mališana u božićno uređenom prostoru s Djedom Božićnjakom.

Valentinovo, Uskrs, Majčin dan,...sve vama bitne trenutke zabilježite fotografiranjem kod nas. Naša profesionalna oprema i fotograf napravit će za vas savršene uspomene!

Družionica:

Poseban naglasak kod našeg rada dali smo i našoj družionici djece. Od ponedjeljka do petka,

Od 09:00-14:00 sati naša družionica će svakom djetetu osigurati užinu, te kreativne kutke. Svakodnevnim čitanjem slikovnica potičemo djecu na strpljenje i učimo ih važnosti čitanja. Vježbom održavamo kondiciju, te igrom izvući iz njih dječje osmjehe i radost. Želimo kroz igru edukacijskim pristupom pomoći odrastanju vašeg djeteta.

Najam maskota i kostima:

Ne postoji ništa što donosi veće zadovoljstvo od sretnog i nasmijanog djeteta, a zamislimo tek sreću i nevjericu u očima kada ugleda najdražeg lika iz crtića uživo!

Nudimo Vam mogućnost da maskote i kostime dovedete u vlastiti dom ili na lokaciju Vaše proslave uz najam kostimiranog animatora, te da ih izaberete uz naše rođendanske pakete.

Jedan od najpopularnijih paketa je maskota ili kostim s predstavom u vašem domu.

Zasigurno, izabravši vašem djetetu maskotu ili kostim sigurno neće pogriješiti.

Naša vizija je djeci dati prekrasne uspomene na bitne događaje u svom odrastanju, a vama roditeljima pomoći da im omogućite stvaranje takvih uspomena.

Za vrijeme trajanja proslava, roditeljima slavljenika poklanjamo popust od 15% na cjelokupni iznos u Goya baru, gdje možete uživati u profesionalnoj ponudi i usluzi osoblje.

Osim svega navedenog Rođendaonica BuBaMaRa se bavi i humanitarnim radom, te dio svoje zarade daje najpotrebnijima preko humanitarnih udruga. Na naš humanitaran rad smo jako ponosni.

Obratite nam se s punim povjerenjem upitima i idejama i dozvolite da vam pomognemo ostvariti savršene trenutke za vašu djecu.

Veselimo se druženju s vama!

Dolazi ubrzo i taj dan,

Vaša bubamara slavi rođendan!

Zato svratite u Bubamaru,

jer očekuju Vas svi.

U igraonici Bubamara raznih čarolija ima,

ugodit će one i malima i velikima.

Za dečke i djevojčice party se sprema,

tako da dosadi kod nas mjesta nema.

Plesni party cure vole jako,

uz pjesmu i ples sve je lako.

A iza ugla mađioničar naš se smiješi

da vas razveseli, iznenadi i utješi.

Bubamara sprema rođendan za sve plesače,

pa da vidimo tko će plesati brže, bolje i jače.

Osim toga bubamare zabavu vole,

pa svako dijete rado primaju,

za svako dijete mnogo ljubavi imaju.

Ovdje tuga i bol mjesta nemaju,

jer bubamare su uvijek tu što god da djeca trebaju.

Zato zavirite u ponudu našu,

a mi ćemo ispuniti rado svaku 

želju vašu.

Ponosni partneri

bottom of page